Schutting Opheusden

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting Opheusden? Wij kunnen uw schuttingen Opheusden bezorgen of monteren de nieuwe schuttingen Opheusden bekwaam en vlot voor u. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Opheusden

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Opheusden perfect plaatsen. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daardoor uitermate bestemd voor schuttingen Opheusden. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Opheusden.

Tuinschermen Opheusden

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Opheusden

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe schutting. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Opheusden: Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Opheusden.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Opheusden is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al snel een schutting Opheusden die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de bezoekers gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Misschien hebben wij Opheusden voorheen een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Opheusden. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting Opheusden zetten:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting Opheusden.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Opheusden

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Opheusden is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Opheusden heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Opheusden

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende poortdeuren.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gennep
schutting Winschoten
schutting Zuidlaren
schutting Diessen
schutting Vaals
schutting Eibergen
schutting Oudenbosch
schutting Maastricht
schutting Oosterhout
schutting Lochem
schutting Oosthuizen
schutting Wageningen