Schutting Opheusden

Op het web aan het zoeken voor een nieuwe schutting Opheusden? Wij zijn de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Opheusden. Het plaatsen van een schuttingen Opheusden kan meestal binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Opheusden

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen Opheusden, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin gewoonlijk afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van de bouwers.

De houten schuttingen Opheusden gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de particulieren. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Opheusden.

Tuinschermen Opheusden

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Opheusden

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Opheusden: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Opheusden die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Opheusden.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Opheusden is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een schutting Opheusden die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 81% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Opheusden? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Opheusden. Dat was nog nooit zo simpel! Deze onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Opheusden.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Opheusden gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Opheusden

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Opheusden niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur Opheusden

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten poortdeur op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 240cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hillegom
schutting Heino
schutting Maasbracht
schutting Loenen
schutting Arcen
schutting Hengelo
schutting Leegkerk
schutting Middelburg
schutting Woudenberg
schutting Rijswijk
schutting Almere
schutting Voorhout