Schutting Opheusden

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting in Opheusden? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe schutting. We kunnen doorgaans binnen 1 week een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij zetten uw erfafscheiding zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Opheusden

Een houten schutting vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Bangkirai) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de beton schutting. Het grote voordeel van deze categorie erfafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting kopen Opheusden.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin in Opheusden is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin in Opheusden. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 75% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het bekijken van onze erfafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Of vraag ons om een tuin bij u in Opheusden.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende mooie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Opheusden.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Opheusden

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende poortdeur.
U kunt een keuze maken uit verscheidene modellen poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 230cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Lisse
schutting Epe
schutting Oud-Heusden
schutting Berlicum
schutting Diepenheim
schutting Gramsbergen
schutting Scherpenisse
schutting Hoogezand
schutting Loenen
schutting Simpelveld
schutting Zoetermeer
schutting Berg