Schutting Bouwel

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een moderne schutting Bouwel? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting Bouwel. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de offerte en het monteren van de schuttingen is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bouwel

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schuttingen Bouwel bent u zeker van een correct eindproduct met uitstekende garanties. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin dikwijls afwijkend zijn. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Bouwel vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. De basis van deze soort tuinafscheidingen Bouwel bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Bouwel. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier verschillende hout soorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Bouwel.

Tuin schermen Bouwel

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Bouwel

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting kopen Bouwel.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Bouwel is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Bouwel. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 81% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Misschien hebben we Bouwel voorheen een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Bouwel. Het was nog nooit zo gemakkelijk! De navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Bouwel.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Schuttingen Bouwel van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout met Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Bouwel

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting Bouwel is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Tuindeur Bouwel

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuin poorten.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oost-Souburg
schutting Purmerend
schutting Beesel
schutting Hasselt
schutting Meijel
schutting Heerjansdam
schutting Brummen
schutting Bovenkarspel
schutting Rheden
schutting Middenmeer
schutting Bergambacht
schutting Langeraar