Schutting Bouwel

Op internet aan het kijken voor een nieuwe schutting Bouwel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting Bouwel. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de aanbieding en het zetten van de tuinafscheiding is ongeveer 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren bouwers die niks anders doen dan schuttingen bouwen kunnen de betonschutting perfect monteren. Elke achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw tuinafscheiding zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Schutting Bouwel

Voor vele jaren was de houten tuinafscheiding gewild, hedendaags zoeken minder mensen voor dit type schutting. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Bouwel. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinafscheiding, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Bouwel.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin Bouwel is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinafscheiding voor uw achtertuin Bouwel. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Wellicht hebben we Bouwel eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Schutting kopen Bouwel. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Bouwel plaatsen:

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheiding van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Bouwel

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren.

Tuindeur

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poort waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Oss
schutting Schipluiden
schutting Sint Michielsgestel
schutting Gorssel
schutting Vijfhuizen
schutting Limmen
schutting Huister Heide
schutting Lexmond
schutting Noordwijk
schutting Baflo
schutting Woudenberg
schutting Hulst