Schutting Gouda

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Gouda? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen Gouda. Het zetten van een schuttingen Gouda kan doorgaans binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gouda

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schutting Gouda bent u verzekerd van een eerlijk eind resultaat met juiste garanties. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schutting Gouda vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de consumenten. De palen van deze soort tuinafscheiding Gouda zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Gouda.

Tuin schermen Gouda

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Gouda

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Gouda: Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Gouda.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Gouda is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste schutting Gouda zal tegenkomen voor uw woning in Gouda. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Wellicht hebben wij Gouda voorheen een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Schutting kopen Gouda. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u alle schuttingen die we leveren Gouda. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Gouda.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout met Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Gouda

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Gouda niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Gouda

Een poort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuindeuren.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Doorwerth
schutting Drunen
schutting Gramsbergen
schutting Maasland
schutting ’t Veld
schutting Apeldoorn
schutting Etten-Leur
schutting Den Dungen
schutting Groesbeek
schutting Ommen
schutting Meerssen
schutting Bovensmilde