Schutting Gouda

Op zoek naar een hout beton erfafscheiding bij u in Gouda? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van erfafscheidingen bent u zeker van een degelijk resultaat met juiste garanties. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Gouda

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton erfafscheiding. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daardoor uitermate geschikt voor schuttingen. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Bangkirai hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Gouda.

Een erfafscheiding plaatsen in Gouda hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Gouda is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte schutting zult aantreffen bij u in Gouda. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze erfafscheiding foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Wellicht hebben wij bij u in Gouda eerder een erfafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen bij u in Gouda.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Gouda

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Poort

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuindeuren.

Een houten poortdeur van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Waddinxveen
schutting Opperdoes
schutting Steenbergen
schutting Sassenheim
schutting Kampen
schutting Schaijk
schutting Beek
schutting Lopik
schutting Emmen
schutting Westkapelle
schutting Zeist
schutting Houten