Schutting Gouda

Op internet aan het zoeken voor een nieuwe schutting Gouda? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinschutting Gouda. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gouda

Wij werken enkel met bedreven medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen Gouda. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Gouda.

Tuin schermen Gouda

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Gouda

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Gouda.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw huis Gouda is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte schutting Gouda zal aantreffen voor uw woning in Gouda. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 72% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Gouda? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting Gouda zetten:

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schutting Gouda.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Gouda

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Gouda niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur Gouda

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
U kunt kiezen uit diverse soorten tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Angeren
schutting Oldenzaal
schutting Haarlem
schutting Naarden
schutting Kerkrade
schutting Kessel
schutting West-Terschelling
schutting Herkenbosch
schutting Teteringen
schutting Bennebroek
schutting Engelen
schutting Akersloot