Schutting Hoegaarden

Op zoek naar een beton schutting Hoegaarden? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Hoegaarden. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het plaatsen van de schuttingen is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hoegaarden

Onze geroutineerde bouwers die niets anders doen dan schuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Hoegaarden correct plaatsen. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Hoegaarden vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot niet, trekt nooit krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Hoegaarden.

Tuin schermen Hoegaarden

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Hoegaarden

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Hoegaarden uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Hoegaarden die lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Hoegaarden.

Een schutting plaatsen Hoegaarden hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Hoegaarden is nu erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Hoegaarden. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben wij Hoegaarden eerder een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Hoegaarden. Dat was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u alle schuttingen die wij leveren Hoegaarden. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Hoegaarden gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Hoegaarden

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Hoegaarden is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!!

Poort Hoegaarden

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
U kan een keuze maken uit meerdere modellen tuinpoorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poort waar men met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Delden
schutting Deurne
schutting Veendam
schutting Berg
schutting Moergestel
schutting Leersum
schutting Eerbeek
schutting Hellevoetsluis
schutting Aalten
schutting Zetten
schutting Gorredijk
schutting ’t Harde