Schutting Lichtaart

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een luxe schutting Lichtaart? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Lichtaart. Het zetten van een schuttingen Lichtaart kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lichtaart

Onze geroutineerde bouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Lichtaart perfect plaatsen. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

De houten schutting Lichtaart gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type tuinafscheidingen Lichtaart bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daardoor hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Lichtaart. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Lichtaart.

Tuin schermen Lichtaart

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Lichtaart

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Lichtaart: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Lichtaart die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting plaatsen Lichtaart.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin Lichtaart is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een tuinschutting Lichtaart die bij u past. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben we Lichtaart eerder een schutting gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! De onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Lichtaart.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Lichtaart gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Lichtaart

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Lichtaart nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Lichtaart heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Lichtaart

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zeewolde
schutting Nijkerk
schutting Staphorst
schutting Ilpendam
schutting Kamerik
schutting Middelstum
schutting Oud-Beijerland
schutting Groot-Ammers
schutting Bosschenhoofd
schutting Hoogkerk
schutting Ursem
schutting Zuidhorn