Schutting Broek-op-Langedijk

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting in Broek-op-Langedijk? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van erfafscheidingen. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij bouwen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouw bedrijven. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Broek-op-Langedijk

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit type erfafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Broek-op-Langedijk.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin in Broek-op-Langedijk is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin in Broek-op-Langedijk. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Broek-op-Langedijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Broek-op-Langedijk. Het was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u de erfafscheidingen die we leveren in Broek-op-Langedijk. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheidingen van hout.

Schuttingen van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Broek-op-Langedijk

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Een tuinpoort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Woerden
schutting Giesbeek
schutting Velden
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Bergen op Zoom
schutting Breda
schutting Pannerden
schutting Beemster
schutting Achterveld
schutting Enter
schutting Beneden-Leeuwen
schutting Geffen