Schutting Oplinter

Op zoek naar een beton schutting Oplinter? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe tuinschutting Oplinter. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oplinter

Onze bedreven bouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Oplinter correct monteren. Elke tuin is anders, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

De houten schutting Oplinter gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de bezoekers. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Oplinter zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Oplinter.

Tuinschermen Oplinter

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Oplinter

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Oplinter.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Oplinter is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een tuinschutting Oplinter die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 80% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Wellicht hebben wij Oplinter eerder een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Oplinter. Het was nog nooit zo simpel! Hier vind u de schuttingen die wij plaatsen Oplinter. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Schuttingen Oplinter van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Oplinter

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Oplinter nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur Oplinter

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kan een keuze maken uit meerdere soorten tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Warffum
schutting Heerenveen
schutting Nunspeet
schutting Meerlo
schutting Ruinen
schutting Roosendaal
schutting Milsbeek
schutting Amersfoort
schutting Zeist
schutting Vinkeveen
schutting Sleen
schutting Opmeer