Schutting Boskoop

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een beton schutting Boskoop? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Boskoop. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Boskoop

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schuttingen Boskoop, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin doorgaans anders zijn. We zetten uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Boskoop erg populair, tegenwoordig kiezen steeds minder particulieren voor deze categorie schutting. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Boskoop.

Tuinschermen Boskoop

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Boskoop

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Boskoop: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Boskoop.

Een tuinafscheiding plaatsen Boskoop hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Boskoop is nu erg simpel. Zoek het op in Google en u treft al vlot een schutting Boskoop die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de consumenten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Misschien hebben wij Boskoop eerder een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij leveren Boskoop. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Boskoop gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Boskoop

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Boskoop nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Boskoop heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Boskoop

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Achterveld
schutting Kudelstaart
schutting Budel
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Oeffelt
schutting Vorden
schutting Den Dungen
schutting Putten
schutting Deest
schutting Almere-Buiten
schutting Rossum
schutting Nieuwleusen