Schutting Boskoop

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Boskoop? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het plaatsen van uw schutting. Het monteren van een erfafscheiding bij u in Boskoop kan meestal binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders verrichten dan schuttingen zetten kunnen de luxe schutting correct plaatsen. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin altijd anders zijn. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Boskoop

Een houten schutting vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de particulieren. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten afleveren, elke soort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuin scherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting kopen Boskoop.

Een schutting kopen in Boskoop hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Boskoop is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte erfafscheiding zal aantreffen bij u in Boskoop. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie tuin bij u in Boskoop? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Boskoop bouwen:

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Betonnen erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Boskoop

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te bestellen!

Poortdeur

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Een houten tuindeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Spijkenisse
schutting Hoofddorp
schutting Baexem
schutting Limbricht
schutting Kruiningen
schutting Overasselt
schutting Dirksland
schutting Ammerstol
schutting Vessem
schutting Dorst
schutting Eemnes
schutting Asperen