Schutting Holsbeek

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Holsbeek? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe tuinschutting Holsbeek. Het plaatsen van een een schutting Holsbeek kan normaliter binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Holsbeek

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders verrichten dan schuttingen zetten, kunnen de schuttingen Holsbeek foutloos plaatsen. Elke achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. De palen van deze soort schutting Holsbeek zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Holsbeek.

Tuin schermen Holsbeek

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Holsbeek

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting Holsbeek uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Holsbeek.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin Holsbeek is nu erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Holsbeek. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 81% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Wellicht hebben wij Holsbeek voorheen een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Holsbeek zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting Holsbeek van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Holsbeek

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Holsbeek nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Holsbeek

Een poort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
U kan een keuze maken uit verscheidene modellen poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 3 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heel
schutting Akkrum
schutting Nieuwleusen
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Drunen
schutting Gennep
schutting Kerkdriel
schutting Mierlo
schutting ‘s-Gravenzande
schutting Oirschot
schutting Didam
schutting Duiven