Schutting Wagenberg

Op zoek naar een moderne schutting Wagenberg? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Wagenberg. Het zetten van een schuttingen Wagenberg kan gewoonlijk binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wagenberg

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schuttingen Wagenberg perfect plaatsen. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van onze bouwers.

De houten schutting Wagenberg gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen Wagenberg bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonpaal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Wagenberg.

Tuinschermen Wagenberg

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Wagenberg

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Wagenberg uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Wagenberg die zeer lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Wagenberg.

Een schutting plaatsen Wagenberg hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Wagenberg is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste tuinafscheiding Wagenberg zult tegenkomen voor uw woning in Wagenberg. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze site? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Mogelijk hebben we Wagenberg voorheen een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De volgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Wagenberg.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Wagenberg gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Wagenberg

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Wagenberg is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Wagenberg heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Wagenberg

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Houten tuinpoort op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Markelo
schutting Nieuwerkerk
schutting Zwartsluis
schutting Nuth
schutting Lexmond
schutting Edam
schutting Culemborg
schutting Bodegraven
schutting Zegge
schutting Gronsveld
schutting Nederweert
schutting Ermelo