Schutting Wagenberg

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Wagenberg? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting Wagenberg. We kunnen normaliter binnen 20 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wagenberg

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Wagenberg bent u zeker van een goed eindproduct met uitstekende garanties. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin gewoonlijk anders zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de particulieren. Het grote voordeel van deze tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Wagenberg.

Tuin schermen Wagenberg

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Wagenberg

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Wagenberg.

Een schutting kopen Wagenberg hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Wagenberg is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste schutting Wagenberg zal vinden voor uw woning in Wagenberg. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Wellicht hebben we Wagenberg voorheen een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Wagenberg.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Wagenberg gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout en Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Wagenberg

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat de betonschutting Wagenberg is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren.

Tuindeur Wagenberg

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan een keuze maken uit verschillende modellen tuindeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Extra brede poort waar men met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Landsmeer
schutting Eibergen
schutting Drogeham
schutting Warnsveld
schutting Kudelstaart
schutting Driel
schutting Abcoude
schutting Ravenstein
schutting Volendam
schutting Horst
schutting Wapenveld
schutting Zuidwolde