Schutting Diessen

Op zoek naar een hout beton schutting Diessen? Wij kunnen de schuttingen Diessen leveren of zetten uw nieuwe schutting Diessen bekwaam en vlot voor u. We kunnen normaliter binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Diessen

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen plaatsen, kunnen de schutting Diessen foutloos monteren. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd ongelijk zijn. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

De houten schutting Diessen vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. De schuttingpalen van dit type schutting Diessen zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal rot niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Diessen.

Tuin schermen Diessen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Diessen

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Diessen: Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Diessen.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Diessen is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u treft al gauw een tuinschutting Diessen die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Of vraag ons om een referentie tuin Diessen.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of schutting Diessen plaatsen:

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton schuttingen Diessen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Diessen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor betonschuttingen Diessen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Poort Diessen

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten poort op stalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Boshoven
schutting Hulsberg
schutting Middenbeemster
schutting Hedel
schutting Berlikum
schutting Dokkum
schutting Neede
schutting Sommelsdijk
schutting Heesch
schutting Roermond
schutting Steenwijkerwold
schutting Beemster