Schutting Diessen

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting in Diessen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe schutting. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het monteren van de erfafscheiding is ongeveer 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen monteren kunnen de betonschutting foutloos zetten. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Schutting Diessen

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder onder de klanten. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Door de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Schutting plaatsen Diessen.

Via internet een erfafscheiding kopen voor uw huis in Diessen is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Diessen. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het zien van de erfafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een adres bij u in Diessen.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Erfafscheiding kopen Diessen. Dat was nog nooit zo simpel! De onderstaande moderne erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Diessen.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Diessen

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Tweede Exloërmond
schutting Eemnes
schutting Schinveld
schutting Vlagtwedde
schutting Bennekom
schutting Ootmarsum
schutting Poortugaal
schutting Rockanje
schutting Andel
schutting Aalden
schutting De Lier
schutting Oude Pekela