Schutting Blaricum

Op internet aan het kijken voor een hout beton schutting Blaricum? Wij kunnen uw schuttingen Blaricum leveren of plaatsen de nieuwe schuttingen Blaricum deskundig en vlot voor u. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Blaricum

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schuttingen Blaricum, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin gewoonlijk anders zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Blaricum gemaakt van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De palen van dit type schutting Blaricum zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier andere hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Blaricum.

Tuinschermen Blaricum

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Blaricum

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Blaricum.

Een schutting kopen Blaricum hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Blaricum is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al vlug een tuinschutting Blaricum die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Of verzoek ons om een referentie adres Blaricum.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Blaricum zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Blaricum gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Blaricum

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat de beton schutting Blaricum is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat mooier geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Hout motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Blaricum

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oldebroek
schutting Aalburg
schutting Sliedrecht
schutting Andelst
schutting Nieuw-Vennep
schutting Gilze
schutting Diepenheim
schutting Waspik
schutting Hardenberg
schutting Roermond
schutting Strijen
schutting Kamperland