Schutting Blaricum

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Blaricum? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe erfafscheiding. We kunnen normaliter binnen 2 weken een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met ervaren personeel welke niets anders doen dan het installeren van erfafscheidingen. Het is relevant dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Schutting Blaricum

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van dit type erfafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding kopen Blaricum.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Blaricum is nu erg simpel. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte erfafscheiding zal vinden bij u in Blaricum. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Blaricum? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Erfafscheiding kopen Blaricum. Het was nog nooit zo eenvoudig! Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting bij u in Blaricum zetten:

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Blaricum

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe erfafscheiding past.
U kunt kiezen uit meerdere soorten poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuindeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Noordwijkerhout
schutting Hoogkarspel
schutting Hengelo
schutting Apeldoorn
schutting Zetten
schutting Waalre
schutting Someren
schutting Cadier en Keer
schutting Bladel
schutting Angerlo
schutting Winkel
schutting Zwanenburg