Schutting Blaricum

Op zoek naar een nieuwe schutting Blaricum? Prins schuttingen kan uw schuttingen Blaricum bezorgen of installeren de nieuwe schuttingen Blaricum vakbekwaam en vlug voor u. Het monteren van een schuttingen Blaricum kan meestal binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Blaricum

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Blaricum, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Blaricum erg populair, hedendaags zoeken minder consumenten voor deze categorie schutting. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. De fundering van deze soort schuttingen Blaricum bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Blaricum. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Blaricum.

Tuinschermen Blaricum

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Blaricum

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting Blaricum uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Blaricum: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Blaricum.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Blaricum is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al vlug een schutting Blaricum die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Blaricum? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Blaricum. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting Blaricum bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schutting Blaricum gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Blaricum

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor betonschuttingen Blaricum. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Blaricum

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Enkhuizen
schutting Sliedrecht
schutting Appelscha
schutting Elspeet
schutting Overloon
schutting Den Burg
schutting Vogelwaarde
schutting Rockanje
schutting Witmarsum
schutting Sint Anthonis
schutting Rotterdam