Schutting Luyksgestel

Op zoek naar een luxe schutting Luyksgestel? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het zetten van schuttingen Luyksgestel. We kunnen meestal binnen 2 weken de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Luyksgestel

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schuttingen Luyksgestel bent u zeker van een perfect eindproduct met uitstekende garanties. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Luyksgestel erg gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder particulieren voor dit type schutting. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. De basis van deze soort schuttingen Luyksgestel bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daarom zeer bestemd voor tuinafscheidingen Luyksgestel. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Luyksgestel.

Tuinschermen Luyksgestel

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Luyksgestel

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Luyksgestel uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Luyksgestel die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting kopen Luyksgestel.

Een tuinafscheiding kopen Luyksgestel hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Luyksgestel is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting Luyksgestel zult vinden voor uw woning in Luyksgestel. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 80% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Misschien hebben we Luyksgestel voorheen een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Luyksgestel. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Deze volgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Luyksgestel.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Luyksgestel gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout met Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Luyksgestel

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor betonschuttingen Luyksgestel. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen.

Tuindeur Luyksgestel

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
U kan een keuze maken uit diverse soorten poortdeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 3 meter breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Doesburg
schutting Wagenborgen
schutting Breezand
schutting Epe
schutting Uithuizen
schutting Zierikzee
schutting Helmond Brandevoort
schutting Belfeld
schutting Montfort
schutting Dinteloord
schutting Vollenhove
schutting Gieten