Schutting Luyksgestel

Rond aan het kijken voor een beton schutting in Luyksgestel? Wij zijn de expert van Nederland in het plaatsen van erfafscheidingen. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen plaatsen kunnen de schutting perfect monteren. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin gewoonlijk anders zijn. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Luyksgestel

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de beton schutting. De fundering van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Bankirai hardhout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Luyksgestel.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Luyksgestel is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Luyksgestel. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het zien van de erfafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Luyksgestel.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande mooie erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Luyksgestel.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Luyksgestel

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan kiezen uit diverse modellen poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 250cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Panningen
schutting Philippine
schutting Hengelo
schutting Rijsbergen
schutting Breugel
schutting ‘s Gravenmoer
schutting Volendam
schutting Eefde
schutting Bodegraven
schutting Kockengen
schutting Koewacht
schutting Almkerk