Schutting Dieren

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Dieren? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe erfafscheiding. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is circa 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen monteren kunnen de schutting correct zetten. Iedere achtertuin is anders, een precies inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Dieren

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton erfafscheiding. De palen van dit type erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is hier door zeer geschikt voor erfafscheidingen. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding kopen Dieren.

Een schutting plaatsen in Dieren hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Dieren is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al snel een schutting die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze consumenten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Dieren.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! De onderstaande moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Dieren.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Beton erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Dieren

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar.

Poort

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuin poorten.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Zuidlaren
schutting Loppersum
schutting Zuid-Beijerland
schutting Kerkrade
schutting Renswoude
schutting Zwartewaal
schutting Bleiswijk
schutting Middelstum
schutting Ede
schutting Maasdijk
schutting Strijen
schutting Vaals