Schutting Gilze

Op zoek naar een luxe schutting Gilze? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of zetten de nieuwe schutting Gilze vakkundig en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met doorgewinterd medewerkers die niks anders verrichten dan het zetten van schuttingen. Iedere achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Schutting Gilze

De houten schutting gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De basis van deze soort tuinafscheidingen Gilze bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor schuttingen Gilze. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Wij kunnen vier andere houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Behalve de standaard hout beton tuinafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinafscheiding kopen Gilze.

Een schutting plaatsen Gilze hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Gilze is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting zult tegenkomen Gilze. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin Gilze? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Deze onderstaande moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Gilze.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheiding van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Gilze

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 210cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Nieuwendijk
schutting Klazienaveen
schutting Den Bosch
schutting Musselkanaal
schutting Aalden
schutting Enter
schutting Roelofsarendsveen
schutting Enkhuizen
schutting Baarn
schutting Kessel
schutting Bovenkarspel
schutting Buitenpost