Schutting Gilze

Op zoek naar een luxe schutting Gilze? Wij zijn de expert van Nederland in het installeren van schuttingen Gilze. We kunnen doorgaans binnen 1 week de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gilze

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen zetten, kunnen de schuttingen Gilze correct monteren. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin doorgaans verschillend zijn. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

De houten schutting Gilze vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Gilze.

Tuin schermen Gilze

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Gilze

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Gilze: Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Gilze die zeer lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Gilze.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Gilze is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte schutting Gilze zal vinden voor uw woning in Gilze. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de consumenten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Gilze? Vraag het ons, misschien hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die we leveren Gilze. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Gilze van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Gilze

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor beton schutting Gilze. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Gilze

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 260cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Langenboom
schutting Heusden
schutting Aalten
schutting Nederweert
schutting Meppel
schutting Westkapelle
schutting Woudrichem
schutting Smilde
schutting West-Terschelling
schutting Zwammerdam
schutting Markelo
schutting Uithoorn