Schutting Gilze

Op zoek naar een luxe erfafscheiding bij u in Gilze? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is plusminus 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. Het is relevant dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Gilze

De houten schutting gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton erfafscheiding. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daardoor bijzonder geschikt voor schuttingen. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting kopen Gilze.

Een erfafscheiding kopen in Gilze hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Gilze is nu erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een erfafscheiding die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze consumenten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het zien van onze erfafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Zoekt u een referentie tuin bij u in Gilze? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Erfafscheiding kopen Gilze. Dat was nog nooit zo eenvoudig! De onderstaande fraaie erfafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Gilze.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Gilze

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar.

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
U kunt een keuze maken uit verschillende soorten poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Gameren
schutting Eelde
schutting Ter Apel
schutting Loosdrecht
schutting Medemblik
schutting Voorthuizen
schutting Haastrecht
schutting Vlagtwedde
schutting Ammerstol
schutting Lienden
schutting ‘s-Gravenzande
schutting Warmenhuizen