Schutting Dinxperlo

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Dinxperlo? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting Dinxperlo. Het monteren van een een schutting Dinxperlo kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dinxperlo

We werken alleen met doorgewinterd medewerkers die niets anders verrichten dan het plaatsen van schutting Dinxperlo. Elke achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Dinxperlo vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort schutting Dinxperlo zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daarom zeer geschikt voor tuinafscheidingen Dinxperlo. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Dinxperlo.

Tuinschermen Dinxperlo

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Dinxperlo

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting kopen Dinxperlo.

Een tuinafscheiding plaatsen Dinxperlo hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Dinxperlo is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste tuinafscheiding Dinxperlo zult aantreffen voor uw woning in Dinxperlo. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 73% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Dinxperlo.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die we zetten Dinxperlo. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Tuinafscheidingen Dinxperlo gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Dinxperlo

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat een betonschutting Dinxperlo is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Dinxperlo heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Dinxperlo

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kan een keuze maken uit meerdere soorten poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Genemuiden
schutting Etten-Leur
schutting Haaren
schutting Afferden
schutting Tiel
schutting Bergambacht
schutting Waspik
schutting Havelte
schutting Zandvoort
schutting Giessen
schutting West-Terschelling
schutting Overdinkel