Schutting Dinxperlo

Op zoek naar een moderne schutting bij u in Dinxperlo? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van erfafscheidingen. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het monteren van de erfafscheiding is circa 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders doen dan schuttingen plaatsen kunnen de erfafscheiding foutloos zetten. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Dinxperlo

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton erfafscheiding. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is hier door zeer bestemd voor schuttingen. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Dinxperlo.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin in Dinxperlo is nu erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin in Dinxperlo. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de klanten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Op zoek naar een referentie adres bij u in Dinxperlo? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die wij plaatsen in Dinxperlo. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout met Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Dinxperlo

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de beton palen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende poortdeuren.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Bruinisse
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Dedemsvaart
schutting Winschoten
schutting Kamperland
schutting Heinenoord
schutting Kockengen
schutting Emmeloord
schutting Rockanje
schutting Elspeet
schutting Nagele
schutting Drunen