Schutting Dinxperlo

Op zoek naar een nieuwe schutting Dinxperlo? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinschutting Dinxperlo. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dinxperlo

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Dinxperlo, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

De houten schutting Dinxperlo vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. Het grote voordeel van deze categorie tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Dinxperlo.

Tuin schermen Dinxperlo

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Dinxperlo

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Dinxperlo: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Dinxperlo.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Dinxperlo is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte schutting Dinxperlo zult aantreffen voor uw woning in Dinxperlo. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze klanten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin Dinxperlo.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Dinxperlo. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Dinxperlo bouwen:

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Dinxperlo van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Dinxperlo

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Dinxperlo nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!

Poort Dinxperlo

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poortdeur op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Waspik
schutting Bergentheim
schutting Eibergen
schutting Leens
schutting Dedemsvaart
schutting Hoogkerk
schutting Westerhoven
schutting Den Ham
schutting Chaam
schutting Hardenberg
schutting Lisse
schutting Kamperland