Schutting Wezemaal

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting Wezemaal? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het bouwen van schuttingen Wezemaal. We kunnen meestal binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wezemaal

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schutting Wezemaal bent u zeker van een perfect resultaat met uitstekende garanties. Elke tuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Wezemaal gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de bezoekers. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Wezemaal zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Wezemaal.

Tuinschermen Wezemaal

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Wezemaal

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting kopen Wezemaal.

Een tuinafscheiding plaatsen Wezemaal hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Wezemaal is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een tuinschutting Wezemaal die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben we Wezemaal voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Wezemaal bouwen:

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Wezemaal van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Wezemaal

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Wezemaal is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te bestellen.

Poortdeur Wezemaal

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuin poorten.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Stolwijk
schutting Ulrum
schutting Berlicum
schutting Zundert
schutting Ridderkerk
schutting Numansdorp
schutting De Wijk
schutting Borgharen
schutting Haaften
schutting Hengelo
schutting Kamerik
schutting Cothen