Schutting Wezemaal

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting Wezemaal? Wij kunnen uw schuttingen Wezemaal bezorgen of monteren uw nieuwe schutting Wezemaal vakkundig en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het plaatsen van de schuttingen is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wezemaal

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schutting Wezemaal bent u verzekerd van een perfect eindproduct met uitstekende garanties. Iedere achtertuin is anders, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder onder de klanten. De palen van deze soort schutting Wezemaal zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Wezemaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Wezemaal.

Tuin schermen Wezemaal

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Wezemaal

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Wezemaal die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Wezemaal.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Wezemaal is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Wezemaal. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Wezemaal? Vraag het ons, misschien hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Wezemaal.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Wezemaal.

Semi luxe schutting van hout en luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Wezemaal

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting Wezemaal is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!!

Tuindeur Wezemaal

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuindeuren.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuwleusen
schutting Leende
schutting Vogelenzang
schutting Duiven
schutting Ochten
schutting Sint Annaland
schutting Schoorl
schutting Huizen
schutting Doesburg
schutting ‘t Veld
schutting Aardenburg
schutting Coevorden