Schutting Harmelen

Op zoek naar een beton schutting Harmelen? Prins schuttingen kan uw schuttingen Harmelen op locatie brengen of monteren de nieuwe schuttingen Harmelen vakkundig en vlot voor u. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het zetten van de schutting is ca. 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Harmelen

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schutting Harmelen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

De houten schuttingen Harmelen gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Harmelen zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Wij kunnen vier andere hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Harmelen.

Tuin schermen Harmelen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Harmelen

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Harmelen uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting Harmelen die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting kopen Harmelen.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Harmelen is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al gauw een tuinschutting Harmelen die bij u past. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie tuin Harmelen? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij leveren Harmelen. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Harmelen van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Harmelen

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor beton schutting Harmelen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Harmelen

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende poortdeuren.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rhenen
schutting Woerden
schutting Nuland
schutting Almere-Haven
schutting Jubbega
schutting Sint Maartensdijk
schutting Beek en Donk
schutting ‘s-Gravenpolder
schutting Den Dolder
schutting Wouw
schutting Bergen
schutting Sluis