Schutting Harmelen

Op internet aan het kijken voor een hout beton schutting in Harmelen? Wij zijn de expert van Nederland in het installeren van erfafscheidingen. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met doorgewinterd personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Harmelen

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags zoeken minder particulieren voor deze soort schutting. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder onder de klanten. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding kopen Harmelen.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Harmelen is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste erfafscheiding zal tegenkomen bij u in Harmelen. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de erfafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een adres bij u in Harmelen.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Schutting kopen Harmelen. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u de erfafscheidingen die wij leveren in Harmelen. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Beton erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Harmelen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar.

Poortdeur

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuin poorten.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Tubbergen
schutting Dalen
schutting Goedereede
schutting Groningen
schutting Lith
schutting Brakel
schutting Naaldwijk
schutting Nijeveen
schutting Lelystad
schutting Breukelen
schutting Schimmert
schutting Didam