Schutting Vreren

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Vreren? Prins schuttingen kan uw schutting Vreren bezorgen of zetten uw nieuwe schutting Vreren bekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het bouwen van de schuttingen is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vreren

We werken enkel met bedreven personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schutting Vreren. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Vreren vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van hout zijn maar van beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Vreren.

Tuinschermen Vreren

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Vreren

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Vreren.

Een tuinafscheiding kopen Vreren hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Vreren is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een tuinschutting Vreren die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze bezoekers gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Vreren? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinschutting of schutting Vreren zetten:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Vreren gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Vreren

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor betonschuttingen Vreren. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Vreren

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande poortdeuren.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Meerlo
schutting Dalfsen
schutting Ilpendam
schutting Assen
schutting Veghel
schutting Meijel
schutting Vledder
schutting Grou
schutting Nijmegen
schutting Lage Zwaluwe
schutting Helmond
schutting Heech