Schutting Vreren

Op zoek naar een luxe schutting Vreren? Wij kunnen uw schuttingen Vreren leveren of plaatsen uw nieuwe schutting Vreren deskundig en snel voor u. Het zetten van een een schutting Vreren kan normaliter binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vreren

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schutting Vreren, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Vreren erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor deze soort tuinafscheiding. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Vreren. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Vreren.

Tuinschermen Vreren

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Vreren

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Vreren die jaren lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Vreren.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Vreren is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al snel een tuinschutting Vreren die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Vreren? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Schutting kopen Vreren. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Deze navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Vreren.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen Vreren.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Vreren

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor betonschuttingen Vreren. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Vreren heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Vreren

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 2 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bunschoten
schutting Vessem
schutting Fijnaart
schutting Venhuizen
schutting Elburg
schutting Winkel
schutting Borculo
schutting Breezand
schutting Ooltgensplaat
schutting Pannerden
schutting Hoeven
schutting Baarle-Nassau