Schutting Baarle-Hertog

Op zoek naar een hout beton schutting bij u in Baarle-Hertog? Wij kunnen uw schutting bezorgen of monteren de nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het zetten van de erfafscheiding is ca. 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen bent u verzekerd van een perfect eindproduct met goede garanties. Het is relevant dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van de bouwers.

Hout beton Schutting Baarle-Hertog

Een houten schutting vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Bangkirai) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van deze erfafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor bijzonder bestemd voor schuttingen. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor de luxe erfafscheiding. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Baarle-Hertog.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Baarle-Hertog is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste schutting zult tegenkomen bij u in Baarle-Hertog. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Zoekt u een referentie adres bij u in Baarle-Hertog? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! De volgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Baarle-Hertog.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Baarle-Hertog

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor bouwmaterialen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
U kunt kiezen uit meerdere modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Hardegarijp
schutting Waspik
schutting Niekerk
schutting Cuijk
schutting Aduard
schutting Avenhorn
schutting Neer
schutting Klazienaveen
schutting Ulvenhout
schutting Beesd
schutting Egmond aan Zee
schutting Ermelo