Schutting Baarle-Hertog

Rond aan het kijken voor een beton schutting Baarle-Hertog? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne tuinschutting Baarle-Hertog. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de aanbieding en het monteren van de schutting is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Baarle-Hertog

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Baarle-Hertog perfect zetten. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Baarle-Hertog vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de consumenten. De basis van dit type tuinafscheidingen Baarle-Hertog bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Baarle-Hertog.

Tuinschermen Baarle-Hertog

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Baarle-Hertog

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Baarle-Hertog.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Baarle-Hertog is nu erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Baarle-Hertog. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 75% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Mogelijk hebben wij Baarle-Hertog eerder een schutting neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! De onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Baarle-Hertog.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Baarle-Hertog van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Baarle-Hertog

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor beton schutting Baarle-Hertog. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Baarle-Hertog

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
U kunt kiezen uit verscheidene soorten tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dinteloord
schutting Ruinen
schutting Uithuizen
schutting Wanroij
schutting Krimpen aan de Lek
schutting Stiens
schutting Eefde
schutting Vlijmen
schutting Oldebroek
schutting Schoonebeek
schutting Renswoude
schutting Kortenhoef