Schutting Kruikenburg

Op zoek naar een moderne schutting Kruikenburg? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Kruikenburg. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kruikenburg

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schutting Kruikenburg bent u zeker van een eerlijk resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin dikwijls ongelijk zijn. We plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Kruikenburg erg populair, tegenwoordig kiezen steeds minder particulieren voor deze soort tuinafscheiding. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Kruikenburg bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Kruikenburg.

Tuinschermen Kruikenburg

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Kruikenburg

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Kruikenburg.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Kruikenburg is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlot een tuinschutting Kruikenburg die bij u past. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of vraag ons om een adres Kruikenburg.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Wij kunnen de volgende type schuttingen of schutting Kruikenburg plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Kruikenburg van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Kruikenburg

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor beton schutting Kruikenburg. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Kruikenburg

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
U kunt kiezen uit verschillende soorten tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Goirle
schutting Vlissingen
schutting Den Ham
schutting Wervershoof
schutting Haarlem
schutting Linschoten
schutting Zutphen
schutting Emmen
schutting Rossum
schutting Gouderak
schutting Rucphen
schutting Scherpenisse