Schutting Lunteren

Op het net aan het zoeken voor een hout beton schutting in Lunteren? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het zetten van uw schutting. We kunnen meestal binnen 1 week een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met bedreven medewerkers welke niets anders doen dan het installeren van schuttingen. Het is relevant dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Lunteren

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De palen van deze soort erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor uiterst geschikt voor schuttingen. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Erfafscheiding plaatsen Lunteren.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Lunteren is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste schutting zal tegenkomen bij u in Lunteren. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben we bij u in Lunteren eerder een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! De volgende mooie erfafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Lunteren.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Beton erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Lunteren

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk.

Poortdeur

We hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten poort op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Zevenaar
schutting Rijsenhout
schutting Brakel
schutting Eibergen
schutting Moergestel
schutting Niekerk
schutting Naaldwijk
schutting Barendrecht
schutting Heythuysen
schutting Weerselo
schutting Zutphen
schutting Andijk