Schutting Lunteren

Op zoek naar een luxe schutting Lunteren? Wij kunnen de schuttingen Lunteren op locatie brengen of monteren de nieuwe schuttingen Lunteren vakkundig en vlug voor u. Het bouwen van een schuttingen Lunteren kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lunteren

Wij werken alleen met ervaren medewerkers die niets anders doen dan het bouwen van schutting Lunteren. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de particulieren. De palen van deze soort schutting Lunteren zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Lunteren.

Tuinschermen Lunteren

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Lunteren

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Lunteren uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting plaatsen Lunteren.

Een schutting plaatsen Lunteren hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Lunteren is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte schutting Lunteren zult vinden voor uw woning in Lunteren. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 82% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben wij Lunteren eerder een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Lunteren.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Lunteren van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Lunteren

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor beton schutting Lunteren. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te bestellen!

Tuindeur Lunteren

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
U kunt kiezen uit diverse type tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Maasdam
schutting Wommels
schutting Bleskensgraaf
schutting Monster
schutting Benschop
schutting Hilvarenbeek
schutting Borger
schutting Gilze
schutting Dieteren
schutting Zaamslag
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Sint Odiliënberg