Schutting Lunteren

Op zoek naar een beton schutting Lunteren? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting Lunteren. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lunteren

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Lunteren bent u zeker van een perfect resultaat met uitstekende garanties. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij bouwen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Lunteren gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De basis van deze soort tuinafscheidingen Lunteren bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Lunteren. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Lunteren.

Tuinschermen Lunteren

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Lunteren

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Lunteren: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Lunteren die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Lunteren.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Lunteren is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte schutting Lunteren zult tegenkomen voor uw woning in Lunteren. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een adres Lunteren.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Lunteren.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Lunteren gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Lunteren

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Lunteren nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Lunteren heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Lunteren

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vlodrop
schutting Dongen
schutting Hoevelaken
schutting Delden
schutting Nibbixwoud
schutting Huister Heide
schutting Sint Oedenrode
schutting Zwaagwesteinde
schutting Melick
schutting Gronsveld
schutting Gameren
schutting Ulft