Schutting Opwijk

Op het web aan het kijken voor een hout beton schutting Opwijk? Wij zijn de expert van Nederland in het installeren van uw schutting Opwijk. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het monteren van de schutting is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Opwijk

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schutting Opwijk, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans ongelijk zijn. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daardoor uitermate bestemd voor schuttingen Opwijk. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Opwijk.

Tuin schermen Opwijk

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Opwijk

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Opwijk uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Opwijk.

Een tuinafscheiding kopen Opwijk hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Opwijk is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een schutting Opwijk die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie adres Opwijk.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Opwijk. Het was nog nooit zo gemakkelijk! We kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting Opwijk plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Opwijk van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Opwijk

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Opwijk nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Tuindeur Opwijk

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ochten
schutting Asperen
schutting Opheusden
schutting Winkel
schutting Heusden
schutting Haelen
schutting Ulrum
schutting Lage Zwaluwe
schutting Julianadorp
schutting Balkbrug
schutting Geesteren
schutting Hank