Schutting Opwijk

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Opwijk? Prins schuttingen kan uw schutting Opwijk bezorgen of plaatsen de nieuwe schuttingen Opwijk deskundig en snel voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is circa 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Opwijk

We werken alleen met ervaren schuttingbouwers welke niets anders verrichten dan het monteren van schutting Opwijk. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin gewoonlijk ongelijk zijn. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Opwijk vervaardigd van hout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De palen van dit type schutting Opwijk zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een beton paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Opwijk.

Tuin schermen Opwijk

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Opwijk

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Opwijk.

Een schutting kopen Opwijk hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Opwijk is nu erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een schutting Opwijk die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 80% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Op zoek naar een referentie adres Opwijk? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Deze onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Opwijk.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Schuttingen Opwijk gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Opwijk

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Opwijk is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Opwijk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Opwijk

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende poortdeuren.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Standdaarbuiten
schutting Wolfheze
schutting Landsmeer
schutting Arnemuiden
schutting Volendam
schutting Opperdoes
schutting Almere
schutting Zoetermeer
schutting Rijswijk
schutting Hilversum
schutting Reusel
schutting Voorhout