Schutting Tilburg

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting in Tilburg? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe erfafscheiding. Het plaatsen van een schutting bij u in Tilburg kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een eerlijk eindproduct met uitstekende garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We zetten uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Tilburg

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. De palen van dit type schutting zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom hoogst geschikt voor erfafscheidingen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Door de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding plaatsen Tilburg.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin in Tilburg is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting zult tegenkomen bij u in Tilburg. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze bezoekers gedaan. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de erfafscheiding foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben wij bij u in Tilburg eerder een schutting gezet, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting bij u in Tilburg bouwen:

Erfafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Tilburg

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de schuttingpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Wij hebben voor elk type erfafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Hellevoetsluis
schutting Midwoud
schutting Oost-Souburg
schutting Melick
schutting Son
schutting Maasbree
schutting Langeraar
schutting Prinsenbeek
schutting Veenendaal
schutting Damwoude
schutting Hilversum
schutting Sommelsdijk