Schutting De-Bilt

Rond aan het kijken voor een hout beton erfafscheiding in De-Bilt? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van schuttingen. We kunnen meestal binnen 2 weken een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders verrichten dan erfafscheidingen zetten kunnen de betonschutting perfect zetten. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Schutting De-Bilt

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van deze schutting is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor hoogst geschikt voor erfafscheidingen. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Bangkirai hout en u heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen De-Bilt.

Via de elektronische snelweg een erfafscheiding kopen voor uw huis in De-Bilt is nu erg handig. Zoek het op met Google en u treft al vlot een schutting die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 80% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie tuin bij u in De-Bilt? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting bij u in De-Bilt plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting De-Bilt

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Wij hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Doesburg
schutting Haps
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Bergum
schutting Schimmert
schutting Loenen
schutting Liempde
schutting Diepenveen
schutting Vierlingsbeek
schutting Wanssum
schutting Spijkenisse
schutting Oude-Tonge