Schutting De Bilt

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting De Bilt? Wij kunnen de schuttingen De Bilt bezorgen of monteren uw nieuwe schutting De Bilt vakbekwaam en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting De Bilt

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schutting De Bilt, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin vaak afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder onder de klanten. De palen van deze soort schutting De Bilt zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen De Bilt.

Tuin schermen De Bilt

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen De Bilt

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting De Bilt uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting De Bilt die lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting plaatsen De Bilt.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin De Bilt is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte schutting De Bilt zult aantreffen voor uw woning in De Bilt. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie tuin De Bilt? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting De Bilt zetten:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen De Bilt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout en Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting De Bilt

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting De Bilt is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!

Tuindeur De Bilt

Een poort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten poortdeur op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 2 meter breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Mijdrecht
schutting Winsum
schutting Eefde
schutting Winschoten
schutting Doorn
schutting Rijssen
schutting Olst
schutting Niekerk
schutting Wagenborgen
schutting Renkum
schutting Hilversum
schutting Druten