Schutting De Bilt

Op zoek naar een nieuwe schutting De Bilt? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het zetten van uw schutting De Bilt. We kunnen doorgaans binnen 1 week een nieuwe tuinafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij bouwen al ruim 18 jaar tuinafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de tuinafscheiding op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het inzicht en routine van de monteurs.

Schutting De Bilt

Voor vele jaren was de houten tuinafscheiding populair, tegenwoordig zoeken minder consumenten voor deze categorie tuinafscheiding. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. De palen van dit type schutting De Bilt zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinafscheiding plaatsen De Bilt.

Een schutting plaatsen De Bilt hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis De Bilt is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google en u vind al vlug een schutting die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 73% van alle tuinafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een adres De Bilt.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die we zetten De Bilt. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheiding van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting De Bilt

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Blijham
schutting Haaksbergen
schutting Balk
schutting Naarden
schutting Oldemarkt
schutting Annen
schutting Zaltbommel
schutting Vianen
schutting Ameide
schutting Enschede
schutting Oudehaske
schutting Wognum