Schutting De Bilt

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting De Bilt? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van schuttingen De Bilt. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting De Bilt

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schutting De Bilt, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

De houten schuttingen De Bilt vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen De Bilt.

Tuin schermen De Bilt

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen De Bilt

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting De Bilt uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting De Bilt die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen De Bilt.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin De Bilt is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al snel een schutting De Bilt die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin De Bilt? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Deze onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen De Bilt.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting De Bilt.

Semi luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting De Bilt

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor betonschuttingen De Bilt. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen De Bilt heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur De Bilt

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 210cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Loosdrecht
schutting Emmer-Compascuum
schutting Oudewater
schutting Bussum
schutting Gemert
schutting Klundert
schutting Nunspeet
schutting Koewacht
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Velserbroek
schutting Nibbixwoud
schutting Budel