Schutting Helmond

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een nieuwe schutting in Helmond? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne erfafscheiding. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met bedreven medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen. Elke tuin is anders, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Helmond

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

De tuin schermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Helmond.

Een erfafscheiding kopen in Helmond hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Helmond is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste erfafscheiding zal vinden bij u in Helmond. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een adres bij u in Helmond.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! De volgende fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Helmond.

Schutting soorten

Erfafscheidingen van hout.

Erfafscheidingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Betonnen erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Helmond

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren!!

Tuindeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Doetinchem
schutting Mierlo
schutting Roelofsarendsveen
schutting Maartensdijk
schutting Aardenburg
schutting Zwolle
schutting Emmen
schutting Almere
schutting Wijk aan Zee
schutting Tolkamer
schutting Sint Michielsgestel
schutting Nieuw-Vossemeer