Schutting Helmond

Op het web aan het kijken voor een luxe schutting Helmond? Wij zijn de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting Helmond. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de schutting is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Helmond

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Helmond, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. Elke tuin is anders, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De palen van dit type tuinafscheiding Helmond zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Helmond.

Tuin schermen Helmond

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Helmond

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting kopen Helmond.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Helmond is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Helmond. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Helmond.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting Helmond zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Helmond van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Helmond

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Helmond is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!

Poort Helmond

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Wouw
schutting Winterswijk
schutting Aardenburg
schutting Heerenveen
schutting Belfeld
schutting Voorthuizen
schutting Gameren
schutting Breugel
schutting Gouda
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Hoek van Holland