Schutting Rekem

Op zoek naar een luxe schutting Rekem? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Rekem. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het zetten van de schuttingen is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rekem

Onze ervaren bouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schuttingen Rekem perfect monteren. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Rekem gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de klanten. De palen van dit type tuinafscheiding Rekem zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Rekem.

Tuin schermen Rekem

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Rekem

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Rekem uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Rekem.

Een tuinafscheiding plaatsen Rekem hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Rekem is nu erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Rekem. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de consumenten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Rekem? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij zetten Rekem. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Rekem gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Rekem

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor beton schutting Rekem. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren!!

Poort Rekem

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuin poorten.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 270cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wanssum
schutting Nieuwerkerk
schutting Bunschoten
schutting Herkenbosch
schutting Grave
schutting Epe
schutting Reusel
schutting Halsteren
schutting Horst
schutting Grubbenvorst
schutting Almere-Buiten
schutting Rijsoord