Schutting Rekem

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Rekem? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton tuinschutting Rekem. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het zetten van de schutting is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rekem

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Rekem bent u verzekerd van een correct eindproduct met uitstekende garanties. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin dikwijls ongelijk zijn. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schutting Rekem gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort tuinafscheidingen Rekem bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom bijzonder geschikt voor schuttingen Rekem. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Rekem.

Tuinschermen Rekem

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Rekem

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Rekem: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting plaatsen Rekem.

Een tuinafscheiding plaatsen Rekem hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Rekem is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Rekem zult vinden voor uw woning in Rekem. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie adres Rekem.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de schuttingen die wij zetten Rekem. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Rekem van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Rekem

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor betonschuttingen Rekem. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Rekem heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Rekem

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt kiezen uit meerdere type poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Arnemuiden
schutting Monnickendam
schutting Angerlo
schutting Ulft
schutting Angeren
schutting Nieuwveen
schutting Velserbroek
schutting Aalst
schutting Limbricht
schutting Geervliet
schutting Moergestel
schutting Heerde