Schutting Hoogerheide

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Hoogerheide? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe schutting Hoogerheide. Het plaatsen van een een schutting Hoogerheide kan meestal binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hoogerheide

Wij werken enkel met bedreven personeel welke niks anders doen dan het monteren van schuttingen Hoogerheide. Iedere achtertuin is anders, een goed inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Hoogerheide gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de klanten. De palen van dit type schutting Hoogerheide zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Hoogerheide.

Tuinschermen Hoogerheide

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Hoogerheide

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Hoogerheide: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Hoogerheide die zeer lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Hoogerheide.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Hoogerheide is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte schutting Hoogerheide zal tegenkomen voor uw woning in Hoogerheide. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of vraag ons om een referentie tuin Hoogerheide.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Deze onderstaande mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Hoogerheide.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Hoogerheide van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Hoogerheide

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting Hoogerheide is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Hoogerheide heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Hoogerheide

We hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Moergestel
schutting Blijham
schutting Den Ham
schutting Kollum
schutting Steenderen
schutting Castricum
schutting Emmer-Compascuum
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Zuidland
schutting Wolfheze
schutting Geertruidenberg
schutting Middenmeer