Schutting Hoogerheide

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Hoogerheide? Prins schuttingen kan de schutting bezorgen of plaatsen uw nieuwe schutting deskundig en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de offerte en het zetten van de schutting is circa 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij bouwen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouwbedrijven. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Hoogerheide

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor deze categorie erfafscheiding. De hout beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. Het grote pluspunt van deze soort erfafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is hier door bijzonder geschikt voor schuttingen. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

De tuinschermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Hoogerheide.

Een schutting kopen in Hoogerheide hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Hoogerheide is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google.nl en u treft al snel een erfafscheiding die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 85% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Mogelijk hebben we bij u in Hoogerheide voorheen een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Erfafscheiding kopen Hoogerheide. Het was nog nooit zo makkelijk! Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting bij u in Hoogerheide zetten:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Hoogerheide

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Nunspeet
schutting Hoevelaken
schutting Dalfsen
schutting Heteren
schutting Oisterwijk
schutting Ravenstein
schutting Megen
schutting Nuland
schutting Spijkenisse
schutting Ruinen
schutting Lemelerveld
schutting Stolwijk