Schutting Julianadorp

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Julianadorp? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Julianadorp. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Julianadorp

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schutting Julianadorp, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Julianadorp gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De fundering van dit type tuinafscheidingen Julianadorp bestaat uit beton palen i.p.v. hout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Julianadorp.

Tuinschermen Julianadorp

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Julianadorp

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Julianadorp uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Julianadorp.

Een schutting plaatsen Julianadorp hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Julianadorp is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Julianadorp zal tegenkomen voor uw woning in Julianadorp. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Julianadorp? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De volgende fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Julianadorp.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton schuttingen Julianadorp van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Julianadorp

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Julianadorp is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Julianadorp heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Julianadorp

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kan kiezen uit meerdere soorten tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dommelen
schutting Voerendaal
schutting Arnemuiden
schutting Maassluis
schutting Oud Gastel
schutting Dronten
schutting Oostvoorne
schutting Klaaswaal
schutting Raamsdonksveer
schutting Zwartewaal
schutting Ottersum
schutting Steenwijk