Schutting Julianadorp

Op zoek naar een hout beton schutting bij u in Julianadorp? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week een nieuwe erfafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin vaak verschillend zijn. Wij bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Julianadorp

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor dit type schutting. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. De palen van dit type erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuin scherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding plaatsen Julianadorp.

Een erfafscheiding plaatsen in Julianadorp hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Julianadorp is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al snel een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 73% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin bij u in Julianadorp.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Deze navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Julianadorp.

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Schuttingen van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Julianadorp

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Poort

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuinpoort op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Uithuizen
schutting Meijel
schutting Echt
schutting Chaam
schutting Heusden
schutting Vuren
schutting Grootebroek
schutting Oldenzaal
schutting Eelde
schutting Lekkerkerk
schutting IJsselmuiden
schutting Overloon