Schutting Julianadorp

Op zoek naar een moderne schutting Julianadorp? Prins schuttingen kan de schuttingen Julianadorp op locatie brengen of installeren de nieuwe schutting Julianadorp deskundig en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het plaatsen van de schuttingen is ongeveer 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Julianadorp

Wij bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Julianadorp, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Julianadorp erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor dit type tuinafscheiding. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De palen van deze soort schutting Julianadorp zijn niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Julianadorp.

Tuin schermen Julianadorp

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Julianadorp

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Julianadorp.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Julianadorp is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlug een tuinschutting Julianadorp die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben wij Julianadorp eerder een schutting gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Julianadorp. Het was nog nooit zo gemakkelijk! De onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Julianadorp.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Julianadorp van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Julianadorp

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor betonschuttingen Julianadorp. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen!

Poortdeur Julianadorp

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuinpoorten.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bunnik
schutting Sint Oedenrode
schutting Warmenhuizen
schutting Hillegom
schutting Sint Philipsland
schutting Gieten
schutting Benschop
schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Zuidlaren
schutting Emmeloord
schutting Giessen
schutting Emmer-Compascuum