Schutting Muizen

Op internet aan het kijken voor een luxe schutting Muizen? Wij zijn de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Muizen. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het zetten van de schuttingen is circa 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Muizen

Wij werken alleen met ervaren personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schutting Muizen. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin vaak verschillend zijn. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Muizen vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. De palen van deze soort schutting Muizen zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Muizen.

Tuinschermen Muizen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Muizen

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Muizen die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Muizen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Muizen is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Muizen. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben we Muizen eerder een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Muizen bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinafscheidingen Muizen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout met Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Muizen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Muizen is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Muizen

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande poortdeuren.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Asten
schutting Lobith
schutting Muiderberg
schutting Ooltgensplaat
schutting Ede
schutting Tilburg
schutting Bussum
schutting Spaubeek
schutting Noordwijk
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Bakkeveen
schutting Margraten