Schutting Heteren

Op internet aan het kijken voor een beton schutting in Heteren? Wij kunnen de schutting op locatie brengen of installeren de nieuwe schutting deskundig en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de aanbieding en het zetten van de schutting is circa 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders verrichten dan erfafscheidingen monteren kunnen de luxe erfafscheiding correct zetten. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin dikwijls ongelijk zijn. Wij bouwen uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Heteren

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor dit type schutting. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton erfafscheiding. De schuttingpalen van deze soort schutting zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonnen paal rot niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Heteren.

Een schutting plaatsen in Heteren hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Heteren is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte schutting zult vinden bij u in Heteren. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 81% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Zoekt u een referentie adres bij u in Heteren? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of schutting bij u in Heteren bouwen:

Erfafscheiding soorten

Schutting van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Heteren

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren!!

Poort

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 230cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Groningen
schutting Almere
schutting Kortenhoef
schutting Herwijnen
schutting Hoogerheide
schutting Eersel
schutting Gorinchem
schutting Schoorl
schutting Naaldwijk
schutting Almelo
schutting Wemeldinge
schutting Norg