Schutting Heteren

Op internet aan het kijken voor een moderne schutting Heteren? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton tuinschutting Heteren. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de offerte en het zetten van de schuttingen is circa 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heteren

Wij werken alleen met bedreven schuttingbouwers welke niks anders doen dan het zetten van schuttingen Heteren. Elke tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

De houten schuttingen Heteren gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Heteren zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Heteren.

Tuinschermen Heteren

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Heteren

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Heteren: Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting kopen Heteren.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Heteren is hedendaags erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Heteren. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Heteren.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Heteren plaatsen:

Schutting soorten

Schutting van hout.

Tuinafscheidingen Heteren van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Heteren

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting Heteren is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Heteren heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Heteren

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bergentheim
schutting Grootebroek
schutting Smilde
schutting Goes
schutting Simpelveld
schutting Maasdam
schutting Middelbeers
schutting Geesteren
schutting Loenen
schutting Heerjansdam
schutting Pijnacker
schutting Breskens