Schutting Raalte

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Raalte? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Raalte. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het monteren van de schuttingen is ongeveer 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Raalte

We werken alleen met bedreven personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen Raalte. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Raalte gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Door de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Raalte.

Tuinschermen Raalte

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Raalte

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Raalte die lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting kopen Raalte.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin Raalte is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte schutting Raalte zult aantreffen voor uw woning in Raalte. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze klanten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Zoekt u een referentie tuin Raalte? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Raalte. Dat was nog nooit zo simpel! De onderstaande mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Raalte.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton Schutting Raalte gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Raalte

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Raalte is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te bestellen!!

Poortdeur Raalte

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vaassen
schutting Woudenberg
schutting Lunteren
schutting Driemond
schutting Alblasserdam
schutting Born
schutting Genemuiden
schutting Wijhe
schutting Dirksland
schutting Budel
schutting Vlissingen
schutting Veenendaal