Schutting Raalte

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Raalte? Wij kunnen de schutting op locatie brengen of installeren de nieuwe schutting deskundig en vlot voor u. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Raalte kan meestal binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen bent u verzekerd van een perfect eindproduct met juiste garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk afwijkend zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Raalte

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags zoeken minder particulieren voor dit type schutting. De hout beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de klanten. De palen van dit type erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daardoor zeer geschikt voor erfafscheidingen. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Bangkirai hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Raalte.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Raalte is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google en u treft al vlug een schutting die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen snappen dat een erfafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een adres bij u in Raalte.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Raalte. Het was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende type schuttingen of schutting bij u in Raalte bouwen:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Raalte

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat mooier met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Tuindeur

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kunt een keuze maken uit diverse soorten poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 240cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Didam
schutting Meteren
schutting Meerssen
schutting Maasland
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Waalre
schutting Aduard
schutting Roosendaal
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Andelst
schutting Stellendam
schutting Spaarndam