Schutting Sint-Niklaas

Op zoek naar een hout beton schutting Sint-Niklaas? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het installeren van uw schutting Sint-Niklaas. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schutting is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint-Niklaas

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Sint-Niklaas bent u verzekerd van een eerlijk eind resultaat met juiste garanties. Elke achtertuin is anders, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Sint-Niklaas erg populair, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor deze categorie schutting. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. Het grote voordeel van deze categorie tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom uiterst bestemd voor schuttingen Sint-Niklaas. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Sint-Niklaas.

Tuinschermen Sint-Niklaas

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Sint-Niklaas

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Sint-Niklaas die jaren lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Sint-Niklaas.

Een tuinafscheiding plaatsen Sint-Niklaas hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Sint-Niklaas is nu erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Sint-Niklaas. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Sint-Niklaas? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Sint-Niklaas. Het was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Sint-Niklaas zetten:

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Schuttingen Sint-Niklaas gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Sint-Niklaas

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor betonschuttingen Sint-Niklaas. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Sint-Niklaas

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten poortdeur op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Tegelen
schutting Meppel
schutting Lonneker
schutting Elspeet
schutting Steenderen
schutting Oude Pekela
schutting Ens
schutting Echt
schutting Arnhem
schutting Hoogvliet
schutting Geesteren
schutting Rijen