Schutting Sint-Niklaas

Op zoek naar een beton schutting Sint-Niklaas? Prins schuttingen kan de schutting Sint-Niklaas bezorgen of monteren de nieuwe schutting Sint-Niklaas deskundig en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het zetten van de schuttingen is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint-Niklaas

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schutting Sint-Niklaas perfect monteren. Elke tuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

De houten schutting Sint-Niklaas gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Sint-Niklaas bestaat uit beton palen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Sint-Niklaas.

Tuinschermen Sint-Niklaas

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Sint-Niklaas

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Sint-Niklaas.

Een tuinafscheiding kopen Sint-Niklaas hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Sint-Niklaas is nu erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Sint-Niklaas. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de bezoekers gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de tuinafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Sint-Niklaas? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Sint-Niklaas. Het was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Sint-Niklaas zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Sint-Niklaas gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Sint-Niklaas

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor betonschuttingen Sint-Niklaas. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Sint-Niklaas heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Sint-Niklaas

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oudenbosch
schutting Ter Aar
schutting Lichtenvoorde
schutting Bovenkarspel
schutting Bergen op Zoom
schutting Doornenburg
schutting Wierden
schutting Gouderak
schutting Kampen
schutting Vessem
schutting Helmond
schutting Sleen