Schutting Beringen

Op zoek naar een hout beton schutting Beringen? Prins schuttingen kan uw schutting Beringen op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting Beringen bekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de offerte en het monteren van de schutting is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Beringen

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schutting Beringen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Wij bouwen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Beringen vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. Het grote voordeel van deze schutting is dat de palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daarom uiterst bestemd voor schuttingen Beringen. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Beringen.

Tuinschermen Beringen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Beringen

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Beringen: Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Beringen die jaren lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Beringen.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis Beringen is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting Beringen zult vinden voor uw woning in Beringen. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen snappen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie tuin Beringen? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten Beringen. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Tuinschutting Beringen van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Beringen

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor beton schutting Beringen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Beringen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Beringen

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
U kan een keuze maken uit diverse modellen tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Overdinkel
schutting Opmeer
schutting Zaamslag
schutting Wassenaar
schutting Dreumel
schutting Epe
schutting Moerkapelle
schutting Hoeven
schutting Zierikzee
schutting Chaam
schutting Etten-Leur
schutting Bakkeveen