Schutting Beringen

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Beringen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting Beringen. Het zetten van een schuttingen Beringen kan normaliter binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Beringen

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen Beringen bent u zeker van een goed eindproduct met goede garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin altijd verschillend zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Beringen gemaakt van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de bezoekers. De schuttingpalen van dit type schutting Beringen zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Beringen.

Tuinschermen Beringen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Beringen

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Beringen.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw huis Beringen is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google en u treft al snel een tuinschutting Beringen die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Beringen.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of schutting Beringen plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Beringen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Beringen

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Beringen niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Beringen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Beringen

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hellendoorn
schutting Benthuizen
schutting Winsum
schutting Heerjansdam
schutting Lieshout
schutting Nagele
schutting Axel
schutting Sevenum
schutting Dalfsen
schutting Eersel
schutting Cuijk
schutting Bennebroek