Schutting Biezelinge

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Biezelinge? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting. Het monteren van een erfafscheiding bij u in Biezelinge kan meestal binnen 10 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen bent u verzekerd van een correct eindproduct met goede garanties. Elke tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw erfafscheiding zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Biezelinge

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten erfafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Bangkirai hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding plaatsen Biezelinge.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Biezelinge is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste erfafscheiding zult tegenkomen bij u in Biezelinge. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het zien van de schutting foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Biezelinge.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting bij u in Biezelinge bouwen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Biezelinge

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te leveren.

Poort

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Werkhoven
schutting Kollum
schutting Westervoort
schutting Born
schutting Grou
schutting Berkel-Enschot
schutting Epe
schutting Boxmeer
schutting Beegden
schutting Leende
schutting Vijfhuizen
schutting Odijk