Schutting Biezelinge

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Biezelinge? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting Biezelinge. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het monteren van de schuttingen is circa 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Biezelinge

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Biezelinge, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin meestal afwijkend zijn. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

De houten schuttingen Biezelinge vervaardigd van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Biezelinge zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Biezelinge.

Tuinschermen Biezelinge

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Biezelinge

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Biezelinge.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin Biezelinge is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een tuinschutting Biezelinge die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de klanten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Misschien hebben wij Biezelinge eerder een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de tuinafscheidingen die we leveren Biezelinge. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Tuinafscheidingen Biezelinge gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Biezelinge

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Biezelinge is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Biezelinge heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Biezelinge

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Eerbeek
schutting Ens
schutting Vlijmen
schutting Harkema
schutting Purmerend
schutting Grave
schutting Nijkerk
schutting Angerlo
schutting Balkbrug
schutting Almere-Haven
schutting Melick
schutting Tolkamer