Schutting Volkel

Op het web aan het zoeken voor een nieuwe schutting Volkel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne schutting Volkel. Het zetten van een een schutting Volkel kan doorgaans binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Volkel

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Volkel bent u zeker van een correct eindproduct met uitstekende garanties. Iedere tuin is verschillend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Volkel vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de klanten. De fundering van dit type schuttingen Volkel bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Volkel.

Tuinschermen Volkel

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Volkel

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting Volkel uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Volkel.

Een tuinafscheiding kopen Volkel hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Volkel is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting Volkel zult tegenkomen voor uw woning in Volkel. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Volkel? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Volkel. Het was nog nooit zo simpel! Deze onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Volkel.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Volkel van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout met Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Volkel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Volkel is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te leveren!!

Poortdeur Volkel

Een tuinpoort is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kunt kiezen uit diverse modellen tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bovenkarspel
schutting Vierlingsbeek
schutting Veendam
schutting Oosterland
schutting Ouddorp
schutting Klimmen
schutting Beneden-Leeuwen
schutting Wassenaar
schutting Standdaarbuiten
schutting Onstwedde
schutting Boxmeer
schutting Slagharen