Schutting Volkel

Rond aan het kijken voor een beton schutting in Volkel? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton erfafscheiding. We kunnen doorgaans binnen 2 weken een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een perfect resultaat met goede garanties. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Volkel

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor deze categorie schutting. Bezoekers kiezen meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton erfafscheiding. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor uitermate geschikt voor schuttingen. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Volkel.

Een schutting kopen in Volkel hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Volkel is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte erfafscheiding zal vinden bij u in Volkel. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt zien? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie tuin bij u in Volkel? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande moderne erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Volkel.

Erfafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton Schutting van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout met Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Volkel

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat de betonschutting is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Teteringen
schutting Bennekom
schutting Meerlo
schutting Heesch
schutting Heesch
schutting Surhuisterveen
schutting Milsbeek
schutting Beek en Donk
schutting Hansweert
schutting Ter Heijde
schutting Giessenburg
schutting Heinkenszand