Schutting Booischot

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Booischot? Prins schuttingen kan de schutting Booischot bezorgen of plaatsen de nieuwe schutting Booischot bekwaam en vlug voor u. We kunnen meestal binnen 2 weken de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Booischot

We werken alleen met bedreven schuttingbouwers die niks anders verrichten dan het plaatsen van schutting Booischot. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin gewoonlijk ongelijk zijn. Wij zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Booischot erg gewild, hedendaags kiezen minder mensen voor dit type tuinafscheiding. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Booischot. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Booischot.

Tuinschermen Booischot

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Booischot

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Booischot.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Booischot is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al snel een schutting Booischot die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 71% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie adres Booischot.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Schutting kopen Booischot. Het was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende type schuttingen of schutting Booischot bouwen:

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Tuinschutting Booischot van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Booischot

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting Booischot is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Booischot heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Booischot

Een tuinpoort is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Niekerk
schutting Nuland
schutting Veen
schutting Erica
schutting Stadskanaal
schutting Marum
schutting Bladel
schutting Nieuw Bergen
schutting Someren
schutting Midwoud
schutting Schinnen
schutting Linne