Schutting Booischot

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting Booischot? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Booischot. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is circa 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Booischot

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Booischot perfect zetten. Elke tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van de monteurs.

De houten schuttingen Booischot gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Booischot.

Tuinschermen Booischot

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Booischot

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Booischot die lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Booischot.

Een tuinafscheiding plaatsen Booischot hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Booischot is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting Booischot zult aantreffen voor uw woning in Booischot. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de bezoekers gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Op zoek naar een referentie adres Booischot? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Booischot.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Booischot gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Booischot

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting Booischot is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen.

Tuindeur Booischot

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
U kan een keuze maken uit meerdere modellen tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rozenburg
schutting Hardenberg
schutting Kerkrade
schutting Baarn
schutting Goes
schutting Cothen
schutting Ammerstol
schutting Zuidbroek
schutting Diessen
schutting Klazienaveen
schutting Albergen
schutting Riethoven