Schutting Maartensdijk

Rond aan het kijken voor een beton schutting Maartensdijk? Wij kunnen de schuttingen Maartensdijk leveren of installeren de nieuwe schutting Maartensdijk vakkundig en vlug voor u. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Maartensdijk

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schutting Maartensdijk bent u verzekerd van een degelijk eindproduct met uitstekende garanties. Iedere tuin is anders, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De basis van deze soort schuttingen Maartensdijk bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Maartensdijk.

Tuin schermen Maartensdijk

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Maartensdijk

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Maartensdijk: Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Maartensdijk.

Een tuinafscheiding plaatsen Maartensdijk hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Maartensdijk is nu erg simpel. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte schutting Maartensdijk zult vinden voor uw woning in Maartensdijk. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 72% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres Maartensdijk? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die wij leveren Maartensdijk. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting Maartensdijk.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Maartensdijk

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Maartensdijk niet uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Maartensdijk

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 230cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wagenborgen
schutting Appingedam
schutting Kollum
schutting Scheemda
schutting Bergum
schutting Lierop
schutting Sint Maartensdijk
schutting Stramproy
schutting Delden
schutting Zegveld
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Mierlo