Schutting Maartensdijk

Op zoek naar een moderne schutting bij u in Maartensdijk? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het neerzetten van erfafscheidingen. We kunnen meestal binnen 2 weken een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen zetten kunnen de houten schutting perfect plaatsen. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Maartensdijk

De houten erfafscheiding vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de hout beton erfafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bangkirai hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Bangkirai hout en u heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Maartensdijk.

Via internet een schutting kopen voor uw huis in Maartensdijk is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Maartensdijk. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Misschien hebben we bij u in Maartensdijk voorheen een erfafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of schutting bij u in Maartensdijk plaatsen:

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Maartensdijk

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat mooier geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
U kan een keuze maken uit verschillende soorten poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 3 meter breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Lobith
schutting Bovensmilde
schutting Hippolytushoef
schutting Aalburg
schutting Maasdijk
schutting Oldebroek
schutting IJzendijke
schutting Zandvoort
schutting Leens
schutting Eefde
schutting Minnertsga
schutting Scheemda