Schutting Sint-Michielsgestel

Op zoek naar een nieuwe erfafscheiding bij u in Sint-Michielsgestel? Wij zijn de specialist van Nederland in het zetten van erfafscheidingen. We kunnen meestal binnen 20 dagen een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders doen dan erfafscheidingen zetten kunnen de schutting correct plaatsen. Iedere tuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Schutting Sint-Michielsgestel

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor dit type schutting. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de palen niet van hout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Bangkirai hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Schutting kopen Sint-Michielsgestel.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin in Sint-Michielsgestel is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlug een schutting die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 81% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Wellicht hebben we bij u in Sint-Michielsgestel eerder een schutting neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Erfafscheiding kopen Sint-Michielsgestel. Dat was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u de schuttingen die we leveren in Sint-Michielsgestel. Elke soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Hout beton erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Sint-Michielsgestel

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande poortdeuren.

Een houten tuindeur van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 220cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Nijkerkerveen
schutting Oeffelt
schutting Assendelft
schutting Losser
schutting Zetten
schutting Enkhuizen
schutting Barendrecht
schutting Wehl
schutting Boekel
schutting Andel
schutting Klaaswaal
schutting Middelbeers