Schutting Relegem

Op zoek naar een moderne schutting Relegem? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Relegem. We kunnen normaliter binnen 20 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Relegem

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Relegem bent u zeker van een eerlijk resultaat met juiste garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin dikwijls anders zijn. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van de monteurs.

De houten schuttingen Relegem vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De palen van dit type tuinafscheiding Relegem zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Relegem.

Tuin schermen Relegem

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Relegem

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Relegem.

Een schutting plaatsen Relegem hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Relegem is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste tuinafscheiding Relegem zal tegenkomen voor uw woning in Relegem. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze consumenten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een adres Relegem.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Relegem. Het was nog nooit zo eenvoudig! Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Relegem plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton Schutting Relegem van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Relegem

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor beton schutting Relegem. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Relegem heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Relegem

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Terheijden
schutting Doornenburg
schutting Weerselo
schutting Heesch
schutting Sluis
schutting Nieuwstadt
schutting Kerkrade
schutting Vorden
schutting Ameide
schutting Almere-Stad
schutting Opperdoes
schutting Rijsenhout