Schutting Relegem

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Relegem? Wij kunnen de schutting Relegem leveren of zetten de nieuwe schutting Relegem vakbekwaam en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Relegem

We werken uitsluitend met doorgewinterd personeel die niks anders doen dan het zetten van schutting Relegem. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Relegem vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. De basis van dit type schuttingen Relegem bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is hier door buitengewoon geschikt voor schuttingen Relegem. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Relegem.

Tuinschermen Relegem

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Relegem

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Relegem die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Relegem.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Relegem is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste schutting Relegem zult tegenkomen voor uw woning in Relegem. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Of verzoek ons om een adres Relegem.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Relegem. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Relegem van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Relegem

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor beton schutting Relegem. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Relegem

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vuren
schutting Rotterdam
schutting Zwartemeer
schutting Velserbroek
schutting Horn
schutting Wieringerwerf
schutting Oldebroek
schutting Well
schutting Borger
schutting Haamstede
schutting Moerkapelle
schutting Culemborg