Schutting Beerta

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een luxe schutting Beerta? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting Beerta. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het zetten van de schuttingen is circa 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Beerta

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Beerta perfect monteren. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin dikwijls verschillend zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de palen nooit van hout zijn maar van beton. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Beerta.

Tuinschermen Beerta

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Beerta

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Beerta: Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting kopen Beerta.

Een tuinafscheiding kopen Beerta hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Beerta is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al snel een schutting Beerta die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Zoekt u een referentie tuin Beerta? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of schutting Beerta zetten:

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton tuinschutting Beerta van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Beerta

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Beerta is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Beerta heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Beerta

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit diverse soorten tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Geesteren
schutting Rhoon
schutting Groesbeek
schutting Hasselt
schutting Vogelwaarde
schutting Sneek
schutting Sint Oedenrode
schutting Winschoten
schutting Overdinkel
schutting Veenendaal
schutting Boxmeer
schutting Sambeek