Schutting Beerta

Rond aan het kijken voor een hout beton erfafscheiding in Beerta? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het plaatsen van de schutting is plusminus 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het installeren van schuttingen bent u verzekerd van een degelijk eindproduct met uitstekende garanties. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin altijd verschillend zijn. We zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Beerta

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor dit type erfafscheiding. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

De tuinschermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Beerta.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Beerta is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Beerta. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Beerta.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Erfafscheiding kopen Beerta. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Deze navolgende fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Beerta.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Beerta

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te bestellen!!

Poort

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Slagharen
schutting Hippolytushoef
schutting Nieuw Bergen
schutting Budel
schutting Emmeloord
schutting Deurne
schutting Drogeham
schutting Vlodrop
schutting Marum
schutting Hattem
schutting Callantsoog
schutting Schoonebeek