Schutting Duisburg

Op zoek naar een moderne schutting Duisburg? Prins schuttingen kan de schutting Duisburg bezorgen of installeren de nieuwe schutting Duisburg bekwaam en vlot voor u. Het plaatsen van een schuttingen Duisburg kan normaliter binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Duisburg

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schutting Duisburg bent u verzekerd van een degelijk resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin gewoonlijk ongelijk zijn. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van onze monteurs.

De houten schutting Duisburg vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de consumenten. De basis van dit type tuinafscheidingen Duisburg bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonpaal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten leveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Duisburg.

Tuinschermen Duisburg

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Duisburg

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Duisburg die lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Duisburg.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Duisburg is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Duisburg zult tegenkomen voor uw woning in Duisburg. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de consumenten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Of vraag ons om een referentie tuin Duisburg.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Duisburg. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende type tuinschutting of schutting Duisburg plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Duisburg van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Duisburg

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Duisburg is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!

Poort Duisburg

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oosterhout
schutting Akkrum
schutting Gouderak
schutting Leiden
schutting Rucphen
schutting Maasdijk
schutting Koudekerke
schutting Kruisland
schutting Hoogerheide
schutting Huister Heide
schutting Heerenveen
schutting Goirle