Schutting Duisburg

Op zoek naar een beton schutting Duisburg? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Duisburg. We kunnen normaliter binnen 20 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Duisburg

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders doen dan schuttingen zetten, kunnen de schuttingen Duisburg foutloos plaatsen. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin altijd ongelijk zijn. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Duisburg erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor dit type schutting. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Duisburg zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Duisburg.

Tuin schermen Duisburg

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Duisburg

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Duisburg: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Duisburg.

Een schutting plaatsen Duisburg hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Duisburg is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Duisburg zal vinden voor uw woning in Duisburg. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze consumenten gedaan. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin Duisburg.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Duisburg bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Duisburg van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Duisburg

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor betonschuttingen Duisburg. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!

Poortdeur Duisburg

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hapert
schutting Sint Annaparochie
schutting Ooltgensplaat
schutting Odijk
schutting Lith
schutting Lith
schutting Ederveen
schutting Hardegarijp
schutting Huister Heide
schutting Bergum
schutting Didam
schutting Zeeland