Schutting Grazen

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een moderne schutting Grazen? Prins schuttingen kan de schutting Grazen op locatie brengen of zetten uw nieuwe schuttingen Grazen bekwaam en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Grazen

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Grazen perfect plaatsen. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans anders zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Grazen vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daarom bijzonder geschikt voor schuttingen Grazen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Grazen.

Tuinschermen Grazen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Grazen

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Grazen.

Een tuinafscheiding kopen Grazen hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Grazen is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een schutting Grazen die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres Grazen? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Grazen plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Grazen van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Grazen

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor betonschuttingen Grazen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Grazen

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt kiezen uit diverse soorten tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poortdeur op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Leiden
schutting Emmer-Compascuum
schutting Ooij
schutting Neer
schutting Doorn
schutting Venray
schutting Heusden
schutting Aardenburg
schutting Zeeland
schutting Koewacht
schutting Herkenbosch
schutting Hoogkerk