Schutting Grazen

Op zoek naar een luxe tuinafscheiding Grazen? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen Grazen. Het monteren van een tuinafscheiding Grazen kan meestal binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen bent u verzekerd van een degelijk resultaat met goede garanties. Iedere tuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van de monteurs.

Schutting Grazen

Voor vele jaren was de houten tuinafscheiding gewild, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor dit type schutting. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de consumenten. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Grazen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe tuinafscheiding.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinafscheiding met Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinafscheiding: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinafscheiding plaatsen Grazen.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw huis Grazen is nu erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Grazen. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 81% van alle tuinafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Grazen.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die we plaatsen Grazen. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Grazen

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te leveren!!

Poortdeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Oisterwijk
schutting Breezand
schutting Rozenburg
schutting Asperen
schutting Veen
schutting Raalte
schutting Hoven
schutting Andijk
schutting Heteren
schutting Born
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Numansdorp