Schutting Ophoven

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Ophoven? Prins schuttingen kan de schutting Ophoven bezorgen of zetten uw nieuwe schutting Ophoven vakkundig en snel voor u. Het bouwen van een schuttingen Ophoven kan normaliter binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ophoven

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schutting Ophoven bent u verzekerd van een goed eindproduct met goede garanties. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Ophoven erg populair, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor deze categorie tuinafscheiding. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De palen van dit type schutting Ophoven zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Ophoven.

Tuin schermen Ophoven

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Ophoven

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting Ophoven uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Ophoven die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Ophoven.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw huis Ophoven is nu erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al snel een schutting Ophoven die bij u past. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Mogelijk hebben wij Ophoven voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Deze volgende fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Ophoven.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinafscheidingen Ophoven van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Ophoven

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor betonschuttingen Ophoven. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Ophoven heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Ophoven

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lonneker
schutting Arcen
schutting Mijdrecht
schutting Den Dungen
schutting Sint Annaparochie
schutting Borger
schutting Beuningen
schutting Maasdijk
schutting Rhoon
schutting De Lutte
schutting Loenen
schutting Wageningen