Schutting Ophoven

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een nieuwe schutting Ophoven? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het neerzetten van tuinafscheidingen Ophoven. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw tuinafscheiding. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de tuinafscheiding is ca. 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met doorgewinterd personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen. Het is relevant dat de tuinafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

Schutting Ophoven

Voor vele jaren was de houten tuinafscheiding gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder particulieren voor dit type schutting. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort schutting Ophoven zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinafscheiding met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Ophoven.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Ophoven is nu erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinafscheiding voor uw huis Ophoven. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle tuinafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Ophoven? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting Ophoven plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout en Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Ophoven

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Hoogvliet
schutting Rheden
schutting Pijnacker
schutting Zetten
schutting Krabbendijke
schutting Nijverdal
schutting Stolwijk
schutting Wapenveld
schutting Egmond-Binnen
schutting Franeker
schutting Oosterwolde
schutting Sint Philipsland