Schutting Ophoven

Op internet aan het zoeken voor een nieuwe schutting Ophoven? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Ophoven. Het monteren van een schuttingen Ophoven kan normaliter binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ophoven

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schuttingen Ophoven, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. Iedere tuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Ophoven erg populair, hedendaags kiezen minder consumenten voor deze soort tuinafscheiding. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de particulieren. De palen van deze soort schutting Ophoven zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten leveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Ophoven.

Tuin schermen Ophoven

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Ophoven

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Ophoven: Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting kopen Ophoven.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Ophoven is nu erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Ophoven. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres Ophoven.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Ophoven.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Ophoven van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Ophoven

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Ophoven nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren.

Poort Ophoven

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
U kan een keuze maken uit verschillende type poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poort op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kapelle
schutting Veen
schutting Nibbixwoud
schutting Lith
schutting Haaren
schutting Arcen
schutting Langerak
schutting Gaanderen
schutting Nederweert
schutting Oosthuizen
schutting Loppersum
schutting Eindhoven