Schutting Delden

Op zoek naar een nieuwe schutting bij u in Delden? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting. We kunnen normaliter binnen 20 dagen een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met ervaren personeel welke niks anders verrichten dan het zetten van erfafscheidingen. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Delden

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van dit type erfafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding plaatsen Delden.

Via het net een schutting kopen voor uw huis in Delden is nu erg simpel. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte schutting zal aantreffen bij u in Delden. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben we bij u in Delden voorheen een schutting gezet, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende type tuinschutting of erfafscheiding bij u in Delden plaatsen:

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton Schutting van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Delden

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuinpoorten.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 210cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Vlodrop
schutting Tilburg
schutting Hoogerheide
schutting Middelsluis
schutting Krabbendijke
schutting Voorthuizen
schutting Rozenburg
schutting Oude Wetering
schutting Axel
schutting Loon op Zand
schutting Lochem
schutting Doetinchem