Schutting Asten

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Asten? Wij kunnen uw schuttingen Asten leveren of installeren de nieuwe schutting Asten bekwaam en snel voor u. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het bouwen van de schuttingen is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Asten

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen Asten bent u verzekerd van een degelijk resultaat met goede garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van de bouwers.

De houten schutting Asten gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Asten zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Asten.

Tuinschermen Asten

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Asten

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Asten: Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting plaatsen Asten.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Asten is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Asten. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 85% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie adres Asten? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Asten. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinafscheidingen Asten van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout en Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Asten

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat een betonschutting Asten is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Poort Asten

Een poort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
U kan een keuze maken uit verschillende type poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sliedrecht
schutting Nederweert
schutting Waalre
schutting West-Terschelling
schutting Zuid-Beijerland
schutting Koudekerke
schutting Boekelo
schutting Gilze
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Vlodrop
schutting Haaksbergen
schutting Malden