Schutting Asten

Op het web aan het zoeken voor een nieuwe schutting in Asten? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het zetten van de erfafscheiding is ca. 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Elke tuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Asten

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor dit type schutting. De beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de bezoekers. De basis van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor erfafscheidingen. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Door de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten afleveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Erfafscheiding kopen Asten.

Een schutting plaatsen in Asten hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Asten is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste erfafscheiding zal tegenkomen bij u in Asten. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen snappen dat een erfafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of verzoek ons om een tuin bij u in Asten.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of schutting bij u in Asten bouwen:

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Asten

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Poortdeur

Een tuinpoort is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
U kan een keuze maken uit verschillende type poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout niet kan werken.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Stramproy
schutting IJzendijke
schutting Helvoirt
schutting Giesbeek
schutting Andelst
schutting Lisse
schutting Winschoten
schutting West-Terschelling
schutting Meerkerk
schutting Nibbixwoud
schutting Elim
schutting Mijnsheerenland