Schutting Baarle

Op zoek naar een moderne schutting Baarle? Prins schuttingen kan uw schutting Baarle leveren of plaatsen uw nieuwe schutting Baarle deskundig en vlug voor u. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Baarle

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen Baarle bent u verzekerd van een perfect eindproduct met juiste garanties. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin doorgaans afwijkend zijn. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Baarle erg gewild, hedendaags kiezen minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Baarle.

Tuin schermen Baarle

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Baarle

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Baarle die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Baarle.

Een tuinafscheiding plaatsen Baarle hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Baarle is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al gauw een tuinschutting Baarle die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Wellicht hebben wij Baarle eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Tuinafscheiding kopen Baarle. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Baarle. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Baarle van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Baarle

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Baarle nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Baarle heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Baarle

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuin poorten.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gorinchem
schutting Zevenaar
schutting Voorthuizen
schutting Tegelen
schutting Aarle-Rixtel
schutting Margraten
schutting Bilthoven
schutting Purmerend
schutting Warmenhuizen
schutting Venhuizen
schutting Vessem
schutting Halfweg