Schutting Engsbergen

Op internet aan het zoeken voor een luxe schutting Engsbergen? Wij zijn de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Engsbergen. Het monteren van een schuttingen Engsbergen kan gewoonlijk binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Engsbergen

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Engsbergen perfect monteren. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het inzicht en routine van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Engsbergen erg gewild, hedendaags kiezen minder mensen voor dit type schutting. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de particulieren. De palen van dit type tuinafscheiding Engsbergen zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Engsbergen.

Tuinschermen Engsbergen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Engsbergen

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Engsbergen uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Engsbergen: Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Engsbergen die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Engsbergen.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin Engsbergen is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Engsbergen zal aantreffen voor uw woning in Engsbergen. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 75% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Engsbergen.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Engsbergen. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton schutting Engsbergen.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout en Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Engsbergen

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Engsbergen is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Engsbergen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Engsbergen

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuinpoorten.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Voerendaal
schutting Horn
schutting Oenkerk
schutting Numansdorp
schutting Ulft
schutting Wehl
schutting Blerick
schutting Zwolle
schutting Beekbergen
schutting Borgharen
schutting Bergen op Zoom
schutting Arnemuiden