Schutting Rotselaar

Rond aan het kijken voor een beton schutting Rotselaar? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton tuinschutting Rotselaar. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het zetten van de schutting is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rotselaar

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Rotselaar bent u verzekerd van een eerlijk eindproduct met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Rotselaar vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de bezoekers. De fundering van deze soort schuttingen Rotselaar bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom uiterst bestemd voor schuttingen Rotselaar. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Rotselaar.

Tuinschermen Rotselaar

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Rotselaar

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Rotselaar die jaren lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Rotselaar.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin Rotselaar is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een tuinschutting Rotselaar die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 73% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Rotselaar? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Schutting kopen Rotselaar. Het was nog nooit zo eenvoudig! Deze onderstaande fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Rotselaar.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Rotselaar gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Rotselaar

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Rotselaar niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Rotselaar

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Noordwijkerhout
schutting Aalburg
schutting Borne
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Hulst
schutting Hoogwoud
schutting Valkenswaard
schutting Gilze
schutting Almelo
schutting Oldenzaal
schutting Terneuzen
schutting Apeldoorn