Schutting Rijkhoven

Op zoek naar een nieuwe schutting Rijkhoven? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Rijkhoven. Het zetten van een schuttingen Rijkhoven kan doorgaans binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rijkhoven

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Rijkhoven bent u verzekerd van een perfect eind resultaat met goede garanties. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Rijkhoven gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de bezoekers. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Rijkhoven.

Tuin schermen Rijkhoven

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Rijkhoven

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Rijkhoven uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Rijkhoven.

Een schutting plaatsen Rijkhoven hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Rijkhoven is nu erg simpel. Zoek het op in Google en u treft al vlot een tuinschutting Rijkhoven die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de bezoekers gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het zien van onze schutting foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Rijkhoven? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! De volgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Rijkhoven.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Tuinafscheidingen Rijkhoven van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Rijkhoven

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Rijkhoven is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen.

Poort Rijkhoven

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande poortdeuren.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Schipluiden
schutting Nuland
schutting Strijen
schutting Westerhoven
schutting Raalte
schutting Ochten
schutting Edam
schutting Huissen
schutting Warffum
schutting Leens
schutting Sleeuwijk
schutting Vaassen